Sună: (+4) 021.224.73.73
(+4) 074.488.88.96

     Lucrez de foarte mulți ani cu doamna avocat Diana Dragomir și echipa sa. În firma de avocatură pe care o conduc, fie că vorbim de penal, comercial sau civil, ori de câte ori clienții noștrii ne cer ajutorul pentru CEDO, le recomandăm specialiștii de la “Diana Dragomir și Asociații”. Sunt numeroase situațiile în care colaborăm cu succes și în fața instanțelor din țară, întărind apărarea din dreptul național cu jurisprudența Curții Europene de la Strasbourg și mărind, considerabil, șansele clienților noștrii, mai ales în materie penală.

Read Moreavocat Cătălin Dancu – fondator S.C.P. Dancu şi Asociatii – Societate civilă de avocati

     Mereu m-a fascinat dreptul, complexitatea, dificultatea, dar mai ales iscusința minții avocatului pasionat de munca lui. Încă de la primele întâlniri, am descoperit în echipa de la DIANA DRAGOMIR ȘI ASOCIAȚII acea împletire perfectă a inteligenței, cu minutiozitate, pasiune și deschidere umană.

Read MoreAlina Brojban - Managing partner Enki Business

     Pe parcursul ultimilor 10 ani am colaborat cu Doamna avocat Diana-Elena Dragomir și firma de avocatură pe care o conduce atât în calitate de client individual, cât și pentru rezolvarea unor situații de afaceri, nu dintre cele mai simple.

Read MoreStelian Dragne

     Lawyers are needed to helps us assert our rights in often stressful situations both emotionally and financially. The truth is that nobody wants to hire a lawyer, but in everyone’s life circumstances will conspire where we need to do so. It is during those trying times that partnering with the right lawyer will make all the difference. When the time comes, and it inevitably will, we are all looking for the same thing:  a lawyer we can trust.

Read MoreAnton Niculescu - IBM Bucharest Software Lab Director, European PM Leader, COE Executive

     Atunci când îți este greu și când nu știi ce să faci, apelează cu încredere la o echipă de PROFESIONIȘTI! - Diana Dragomir și Asociații

Read MoreFlorin Brușten - General Secretary of Radio România Regional