Sună: (+4) 021.224.73.73
(+4) 074.488.88.96

Avocat de familie

     Se spune că toată lumea ar trebui să facă cel puţin un an de Drept pentru a putea gestiona nenumăratele probleme juridice, inerente vieţii sociale şi de familie. DIANA DRAGOMIR ȘI ASOCIAȚII oferă serviciile unui « Avocat de familie » profesionist şi specializat în toate domeniile juridice în care o persoană sau familia sa ar avea nevoie de consultanţă, asistenţă şi reperezentare, garantând confidenţialitate deplină şi cea mai bună expertiză.

     Vă invităm să consultaţi « Avocatul de familie » ori de câte ori aveţi nevoie de un sfat juridic sau trebuie să clarificaţi juridic o problemă sau o situaţie de viaţă. Întotdeauna e mai eficient să previi decât să repari.

     Contactaţi « Avocatul de familie » de la DIANA DRAGOMIR ȘI ASOCIAȚII ori de câte ori doriţi să faceţi o investiţie, să cumpăraţi o casă, un teren, acţiuni sau părţi sociale, să încheiaţi o tranzacţie sau o convenţie matrimonială, ori de câte ori doriţi să ştiţi care este cea mai bună modalitate de a vă proteja şi asigura bunurile.

     Făcând parte dintr-o echipă foarte bine informată de avocaţi şi experţi, « Avocatul de familie »  de la DIANA DRAGOMIR ȘI ASOCIAȚII vă va oferi cele mai bune soluţii.

     « Avocatul de familie » este cel care vă poate sfătui, susţine şi asista în recuperarea bunurilor care aparţin familiei Dvs., în probleme legate de moşteniri, testamente, donaţii, contracte de întreţinere, dar şi în conflictele domestice sau cu vecinii.

     « Avocatul de familie » vă este aproape, asistându-vă cu competenţă şi profesionism, şi în momentele grele generate de un divorţ, partaj, încredinţare de copii minori, program de vizitare, stabilire de domiciliu minor, pensie de întreţinere, returnare minori în baza Convenţiei de la Haga, instituiri de tutele sau curatele.

     « Avocatul de familie »  vă este alături şi dacă sunteţi victima unei infracţiuni, asistându-vă şi în materie penală pentru a vă recupera prejudiciul suferit, ca parte civilă sau parte vătămată, în procesul penal.

     Dacă Dvs. sau unuia dintre membrii familiei Dvs. vi se aduc acuzaţii penale, sunaţi imediat «Avocatul de familie » de la DIANA DRAGOMIR ȘI ASOCIAȚII! Veţi primi de îndată cea mai bună asistenţă şi reprezentare, fiind susţinut necondiţionat de întreaga noastră echipă de avocaţi şi experţi. Evitaţi, astfel, un avocat din oficiu şi aveţi garanţia celei mai bune apărări.